Αμπελωνες Αντωνόπουλου
Το εξαιρετικό αμπελοοινικό δυναμικό της Πελοποννήσου ενέπνευσε τον Κωνσταντίνο Αντωνόπουλο και δημιούργησε τους Αμπελώνες Αντωνοπούλου. Η περιοχή της ορεινής Αχαΐας αποτέλεσε τη βάση για την παραγωγή των κρασιών της εταιρίας. Το 1994, με την υποστήριξη της οικογένειας Αντωνοπούλου, η επιχείρηση αγοράστηκε από τους Γιάννη και Νίκο Χαλικιά. Σήμερα, οι αμπελώνες Αντωνοπούλου παράγουν κομψά, αρωματικά λευκά κρασιά, συνδυάζοντας καθαρά αρώματα φρούτων και μπαχαρικών, εκφράζοντας τα μοναδικά χαρακτηριστικά του αχαϊκού εδάφους. Ο βασικός αμπελώνας της εταιρίας βρίσκεται στο Βασιλικό Αχαΐας, όπου ένα καινούργιο, σύγχρονο οινοποιείο κατασκευάστηκε πρόσφατα, ενώ οι υπόλοιποι αμπελώνες εκτείνονται στην ευρύτερη περιοχή της Αχαΐας. Στόχος του ιδιοκτήτη, Ιωάννη Χαλικιά και των οινολόγων της εταιρίας είναι η ανάδειξη των γηγενών ποικιλιών της Ελλάδας αλλά και η δημιουργία προϊόντων υψηλής ποιότητας από διεθνείς ποικιλίες καθώς ο ελληνικός αμπελώνας συνδυάζει τα απαραίτητα στοιχεία για την παραγωγή κρασιών παγκοσμίας κλάσης.