ΚΑΛΑΘΙ ΑΓΟΡΩΝ

Το καλάθι Αγορών
δεν περιέχει προϊόντα

ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΑΓΟΡΩΝ
0
ΤΟ ΚΑΛΑΘΙ ΜΟΥ0 προϊόντα

Πολιτική Επιστροφών

Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε και να ζητήσετε την αντικατάσταση τους:

α) σε όλες τις περιπτώσεις στις οποίες με αποδεδειγμένη υπαιτιότητα της “KAZAKOS DRINK BANK» πουλήθηκαν λανθασμένα προϊόντα ή προϊόντα κακής και ελαττωματικής ποιότητας (λάθος στην λήψη της παραγγελίας, στην τιμολόγηση, στην αποστολή, κατεστραμμένα κατά την μεταφορά κ.λ.π.) και

β) Όλα τα προϊόντα που αγοράζονται από την ιστοσελίδα cava-kazakos.gr μπορούν να επιστραφούν για αντικατάσταση / αλλαγή:

  1. (i) αλλαγή / αντικατάσταση στην επιλογή του προϊόντος, αυτή καθαυτή, με αντίστοιχο προϊόν του ηλ. καταστήματος ίσης ή μεγαλύτερης αξίας, εφόσον υπάρχουν διαθέσιμα αποθέματα. Σε περίπτωση αντικατάστασης με προϊόν μεγαλύτερης αξίας, ο Πελάτης καλείται να καλύψει τη διαφορά.

Το κατάστημα επίσης επιφυλάσσεται να ακολουθήσει πολιτική επιστροφής χρημάτων υπό συγκεκριμένες προϋποθέσεις.

Στην περίπτωση αντικατάστασης προϊόντος λόγω ελαττώματος (αρ.11 | παρ. α), ο πελάτης έχει την επιλογή είτε εξ αρχής να μην αποδεχτεί την παραλαβή του προϊόντος είτε, αφού έχει παραλάβει, να επιστρέψει το προϊόν, εντός 14 ημερών από την ημέρα της παράδοσης και εφόσον έχει ειδοποιήσει την cava-kazakos.gr τηλεφωνικώς, είτε ηλεκτρονικώς, εντός 7 ημερών από την ημέρα παράδοσης. Η ορθή αποστολή των σωστών προϊόντων ή η αντικατάσταση ελαττωματικών προϊόντων θα βαρύνει αποκλειστικά και μόνο την cava-kazakos.gr ως προς τα έξοδα αποστολής.

Στην περίπτωση αντικατάστασης προϊόντος λόγω αλλαγής κύριου χαρακτηριστικού (μέγεθος, χρώμα κλπ) ή επιλογής προϊόντος (αρ.11 | παρ. β), θα πρέπει να τηρούνται οι ακόλουθες συνθήκες ώστε η αντικατάσταση να θεωρείται έγκυρη:

Σε κάθε περίπτωση τα προϊόντα πρέπει να επιστρέφονται σε άριστη κατάσταση, στην κατάσταση που παρελήφθησαν από τον πελάτη, πλήρη και χωρίς φθορές και η συσκευασία του προϊόντος να είναι αυτή που κανονικά συνοδεύει το προϊόν και να είναι σε άριστη κατάσταση.

Επίσης, το προϊόν που επιστρέφεται θα πρέπει να συνοδεύεται και από όλα τα απαραίτητα παραστατικά που έλαβε ο πελάτης με την παραλαβή του.

Οι αλλαγές θα γίνονται δεκτές με την προϋπόθεση ότι ο πελάτης θα ενημερώσει το κατάστημα εντός 7 ημερών από την παραλαβή του προϊόντος, ενώ η διαδικασία αντικατάστασης πρέπει να έχει ολοκληρωθεί εντός 14 ημερών.

Σε κάθε περίπτωση και για την καλύτερη εξυπηρέτηση σας ενημερώστε μας εγκαίρως, είτε για την αλλαγή που επιθυμείτε τηλεφωνικώς στο 210 8818332 ή μέσω email στο info@cava-kazakos.gr.

 

Έξοδα Αποστολής σε περιπτώσεις αλλαγών / αντικαταστάσεων / ακυρώσεων

Στην περίπτωση αντικατάστασης προϊόντος λόγω ελαττώματος (αρ.11 | παρ. α) τα έξοδα αποστολής βαρύνουν αποκλειστικά και μόνο την cava-kazakos.gr.

Στην περίπτωση αντικατάστασης προϊόντος λόγω αλλαγής κύριου χαρακτηριστικού (μέγεθος, χρώμα κλπ) ή επιλογής προϊόντος (αρ.11 | παρ. β), δεν θα επιβαρυνθείτε με έξοδα επιστροφής για την «Πρώτη Αλλαγή». Ως «Πρώτη Αλλαγή» ορίζεται η πρώτη επιστροφή του προϊόντος στην cava-kazakos.gr και η επαναποστολή του αντικατασταθέντος προϊόντος προς τον Πελάτη.

Σε οποιαδήποτε άλλη περίπτωση, πέραν της «Πρώτης Αλλαγής», ο Πελάτης θα επιβαρύνεται με τα έξοδα επιστροφής και αποστολής (τα οποία ανέρχονται στο ποσό των 6 ευρώ). Όλες οι αλλαγές / αντικαταστάσεις θα εκτελούνται υποχρεωτικά από τον συνεργαζόμενο πάροχο ταχυμεταφορών (Γενική Ταχυδρομική) με το αντίστοιχο κόμιστρο που αναγράφεται άνωθεν. Εξαιρούνται, από τον παραπάνω κανόνα τα προϊόντα με την ένδειξη "%".

 

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΩΝ
Κωσταντίνος Καζάκος,
28ης ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 101,
10434, Αθήνα

Δεχόμαστε όλες τις κάρτες των ελληνικών τραπεζών.
Ασφαλείς συναλλαγές μέσω της VIVA PAYMENTS με πρωτόκολλο κρυπτογράφησης EV SSL-128bit.