ΚΑΛΑΘΙ ΑΓΟΡΩΝ

Το καλάθι Αγορών
δεν περιέχει προϊόντα

ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΑΓΟΡΩΝ
0
ΤΟ ΚΑΛΑΘΙ ΜΟΥ0 προϊόντα

Τρόποι Πληρωμής

Πληροφορίες που αφορούν τα προϊόντα, τις τιμές, τους όρους αποστολής (τόπος, χρόνος κ.τ.λ.) παρατίθενται στην σελίδα «Επιβεβαίωση Καταχώρησης» της παραγγελίας σας. Η πληρωμή πραγματοποιείται πριν ή κατά την παράδοση του προϊόντος και μπορεί να γίνει με έναν από τους παρακάτω τρόπους πληρωμής:

 1. Με Αντικαταβολή μετρητών κατά την παράδοση του προϊόντος.
  Έχετε τη δυνατότητα να εξοφλήσετε την παραγγελία σας κατά την παραλαβή του πακέτου σας. Η επιλογή της αντικαταβολής έχει επιπλέον χρέωση 5€.
 2. PayPal
  Κατά τη χρήση του PayPal, οι τραπεζικές σας πληροφορίες δεν κοινοποιούνται ποτέ στο info@cava-kazakos.gr. H PayPal κρυπτογραφεί και προστατεύει τον αριθμό της κάρτας σας.
 3. Δυνατότητα πληρωμής μέσω πιστωτικών, χρεωστικών και προπληρωμένων καρτών (Visa, MasterCard, Maestro, American Express και Diners).
  Όλες οι πληρωμές που πραγματοποιούνται με χρήση κάρτας διεκπεραιώνονται μέσω της πλατφόρμας ηλεκτρονικών πληρωμών "Viva Wallet" της Viva Payment Services S.A. Η κρυπτογράφηση είναι ένας τρόπος κωδικοποίησης της πληροφορίας μέχρι αυτή να φτάσει στον ορισμένο αποδέκτη της, ο οποίος θα μπορέσει να την αποκωδικοποιήσει με χρήση του κατάλληλου κλειδιού.
 4. Πληρωμή με Τραπεζικό Έμβασμα (κατάθεση)

  Εφόσον επιλέξετε την καταβολή του τιμήματος με τραπεζικό έμβασμα, θα λάβετε αμέσως μετά την τοποθέτηση της παραγγελίας, ένα e-mail με όλα τα στοιχεία που χρειάζεστε για να κάνετε την τραπεζική κατάθεση χρημάτων. Αυτό μπορεί να γίνει είτε μέσα από την ιστοσελίδα της τράπεζά σας, μέσω e- banking, τηλεφωνικώς ή απευθείας σε κάποιο τραπεζικό κατάστημα.

  Στο αποδεικτικό θα πρέπει να αναφέρεται είτε το ονοματεπώνυμο πελάτη, είτε ο κωδικός παραγγελίας, ώστε να μπορέσουμε να ταυτοποιήσουμε την κατάθεσή σας. Λόγω ενδεχόμενης καθυστέρησης που μπορεί να προκληθεί (έως 3 εργάσιμες ημέρες) κατά τις διατραπεζικές συναλλαγές και με γνώμονα την ταχύτερη εξυπηρέτησή σας, μπορείτε να μας αποστείλετε το αποδεικτικό κατάθεσης στο info@cava-kazakos.gr, ώστε να επεξεργαστούμε την παραγγελία άμεσα.

  Σημαντική σημείωση: Στην περίπτωση παραγγελίας και πληρωμής με τραπεζική κατάθεση, το προϊόν δεσμεύεται για 3 εργάσιμες ημέρες σε κατάσταση αναμονής έως ότου πραγματοποιηθεί η πληρωμή από εσάς. Στην περίπτωση που δεν πραγματοποιηθεί η πληρωμή εντός των 3 εργάσιμων ημερών, το προϊόν αποδεσμεύεται και είναι και πάλι ελεύθερο προς πώληση, ενώ η παραγγελία θεωρείται ως μη γενόμενη.

  Τράπεζα: VIVA PAYMENT SERVICES S.A.
  IBAN: GR4370100000000172903472512
  BIC: VPAYGRAA
  Δικαιούχος: ΚΑΖΑΚΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ
  Αιτιολογία: Ονοματεπώνυμο ή Κωδικός Παραγγελίας

  * Τα τραπεζικά έξοδα βαρύνουν τον Πελάτη.

Δεχόμαστε όλες τις κάρτες των ελληνικών τραπεζών.
Ασφαλείς συναλλαγές μέσω της VIVA PAYMENTS με πρωτόκολλο κρυπτογράφησης EV SSL-128bit.