Claudia Papayianni

Το 2003 φυτεύονται τα πρώτα αμπέλια στις περιοχές Αρναία και Μαραθούσα σε μία ιδιόκτητη έκταση 200 στρεμμάτων. Από πεποίθηση και αγάπη για τον τόπο, επιλέγεται η βιολογική καλλιέργεια και ξεκινά μία μεθοδευμένη επιλογή γηγενών και διεθνών ποικιλιών βάση του μικροκλίματος της περιοχής. Ακολουθείται η περιορισμένη στρεμματική απόδοση στον αμπελώνα και θα εφαρμοστεί η τελευταία λέξη της τεχνολογίας στην οινοποίηση. Τα κρασιά πρέπει να έχουν τη δυνατή καλύτερη ποιότητα. Με αυτό ως γνώμονα, ξεκινά το 2006 η κατασκευή του οινοποιείου, έκτασης 3.300 τμ. Το 2007 ολοκληρώνεται και περιλαμβάνει ,χώρο οινοποίησης και εμφιάλωσης , τις αποθήκες πρώτων υλών και έτοιμων προϊόντων, χημείο-ποιοτικός έλεγχος, ένα υπόγειο κελάρι-κάβα 900 τμ , αίθουσα πολυθεάματος και γευσιγνωσίας και έναν χώρο όπου προβάλλονται, εκτός από τα κρασιά του κτήματος και άλλα τοπικά προϊόντα.