Κτήμα Ανέστη Μπαμπατζιμόπουλου

Η οικογένεια Ανέστη Μπαμπατζιμόπουλου δραστηριο-ποιείται από το 1875 στην παραγωγή των φημισμένων αποσταγμάτων της (Ούζα, Τσίπουρα,Αποστάγματα Στέμφυλων Σταφυλής). Παραδοσιακές μυστικές συνταγές απόσταξης που ξεκίνησαν τον 19ο αιώνα από τους Έλληνες της Πόλης έφτασαν μέχρι τις μέρες μας σαν ιερή κληρονομιά από γενιά σε γενιά. Για αυτό το όνομα «ΜΠΑΜΠΑΤΖΙΜ» αναδείχθηκε διαχρονικά ως συνώνυμο της ξεχωριστής, ανεπανάληπτης ποιότητας στην παραγωγή ευγενών αποσταγμάτων.