Κτήμα. Χρυσοχόου
Η εταιρεία στην αρχική της μορφή ξεκίνησε το 1948 από την οικογένεια Χρυσοχόου με παραγωγή και εμφιάλωση κρασιού, ούζου, μπράντι, λικέρ και βερμούτ. Το 1977 ο Κείμης Χρυσοχόου παντρεύεται την Μπέττυ και ξεκινούν μαζί την ιστορία του μέχρι σήμερα «ΚΤΗΜΑ ΧΡΥΣΟΧΟΟΥ». Το 1978 επιλέγεται και καλλιεργείται μια έκταση 100 στρεμμάτων στην περιοχή Στράντζα Νάουσας και όλη η προσοχή επικεντρώνεται αποκλειστικά και μόνο στην παραγωγή και εμφιάλωση κρασιού.Το 1994 κατασκευάζεται ένα μικρό οινοποιείο με όλα τα απαραίτητα μηχανήματα παραγωγής κρασιού.Το 1998 ολοκληρώνεται μια επέκταση του ήδη υπάρχοντος οινοποιείου περιλαμβάνοντας αίθουσα γευσιγνωσίας, χώρο παραγωγής και παλαίωσης και ένα μικρό μουσείο με διάφορα αμπελουργικά και οινολογικά αντικείμενα. Το 2004 καλλιεργούνται άλλα 50 στρέμματα στην περιοχή Γάστρα Νάουσας.Την παράδοση και το μεράκι των γονιών συνεχίζουν τα τρία παιδιά: η Κατερίνα, που σπούδασε Διοίκηση επιχειρήσεων, η Νανά, απόφοιτος ΤΕΙ Λογιστικής και σχολής Αμπελουργίας και Οινολογίας (Ιταλία) και ο Γιάννης που εργάζεται σε διάφορα τμήματατου κτήματος. Τέλος τον Ιούνιο του 2007 ολοκληρώνεται μια νέα πτέρυγα που περιλαμβάνει έναν χώρο παλαίωσης, προβολής και προώθησης του κρασιού.