Τσώλης Οινοποιητική
Ο Κωνσταντίνος Τσώλης ξεκίνησε την επιχείρηση αυτή το 1993, προσπαθώντας να εκμεταλλευτεί τους αμπελώνες Cabernet Sauvignon που είχε φυτέψει στα μέσα της δεκαετίας του ’80. Οι εξαιρετικές τοποθεσίες των αμπελώνων στους Γαργαλιάνους της Μεσσηνίας, και η πολύ επικεντρωμένη οινοποιητική προσέγγιση έδειξαν από τις πρώτες κιόλας σοδειές, πως ο Τσώλης ήταν ένα από τα ανερχόμενα ονόματα στον χώρο του ελληνικού κρασιού. Η ποιότητα των κρασιών βελτιώθηκε περαιτέρω όταν το 1999 ο Φίλιππος Κούκης ανέλαβε τα ηνία ως επικεφαλής οινοποιός. Το οινοποιείο διατηρεί περίπου 200 στρέμματα ιδιόκτητων αμπελώνων με τις ποικιλίες Chardonnay, Ροδίτη, Tempranillo και Cabernet.